Яблучний пиріг з слойоного тіста
Яблучні пироги присутні майже в усіх національних культурах світу. Вони знаходять достойні місця в кав'ярнях й ресторанах. Цей пиріг сподобається вам своїм неперевершеним смаком.
Список ингредиентов
- яблука — 3 кг
- слойоне тісто — 2 кг
- борошно пшеничне — 100 г
- цукор — 200 г
- кориця — 2 чайні ложки
Способ приготовления
Яблука миємо, чистимо від насіння та шкірки й нарізаємо на кубики. Додаємо цукор та корицю й перемішуємо.
Присипаємо стіл борошном й розкачуємо тісто. Перекладаємо тісто на деко й робимо бортики, потім викладаємо начинку й зверху іншу частину тіста, зліплюючі краї при цьому.
Ставимо пиріг в розігріту духовку на 35-40 хвилин при температурі 200 градусів.
Яблучний пиріг з слойоного тіста готовий. Перед подачею на стіл, притрусіть цукровою пудрою. Смачного!
- Дата публикации: 26.01.17 - 13:34
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.