Яблучний пиріг з слойоного тіста

Яблучні пироги присутні майже в усіх національних культурах світу. Вони знаходять достойні місця в кав'ярнях й ресторанах. Цей пиріг сподобається вам своїм неперевершеним смаком.

Список ингредиентов

  • яблука3 кг
  • слойоне тісто 2 кг
  • борошно пшеничне100 г
  • цукор200 г
  • кориця2 чайні ложки

Способ приготовления

Яблука миємо, чистимо від насіння та шкірки й нарізаємо на кубики. Додаємо цукор та корицю й перемішуємо.

Присипаємо стіл борошном й розкачуємо тісто. Перекладаємо тісто на деко й робимо бортики, потім викладаємо начинку й зверху іншу частину тіста, зліплюючі краї при цьому.

Ставимо пиріг в розігріту духовку на 35-40 хвилин при температурі 200 градусів.

Яблучний пиріг з слойоного тіста готовий. Перед подачею на стіл, притрусіть цукровою пудрою. Смачного!