Підлива з печериць і курки

Совокота курка з вершковим смаком ідеально підійде до пасти або картоплі. Готувати дуже просто та легко, й до того ж, дуже швидко.

Список ингредиентов

  • печериці8 шт
  • курка300 г
  • цибуля 1 шт
  • вершки200 мл
  • борошно пшеничне1 ст. ложка
  • вершкове масло20 г
  • соняшникова олія2 ст. ложки
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Печериці миємо, чистимо й нарізаємо на пластинки. Цибулю чистимо й подрібнюємо.

Курку нарізаємо на кубики.

Обсмажуємо курку декілька хвилин, потім додаємо цибулю та печериці. Все перемішуємо, солимо та перчимо за смаком. Всипаємо борошно й готуємо до загустіння.

В кінці додаємо вершкове масло та вершки. Доводимо підливу до загустіння й вимикаємо вогонь.

Підлива з печериць і курки готова. Смачного!