Підлива з печериць і курки
Совокота курка з вершковим смаком ідеально підійде до пасти або картоплі. Готувати дуже просто та легко, й до того ж, дуже швидко.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: подлива
Список ингредиентов
- печериці — 8 шт
- курка — 300 г
- цибуля — 1 шт
- вершки — 200 мл
- борошно пшеничне — 1 ст. ложка
- вершкове масло — 20 г
- соняшникова олія — 2 ст. ложки
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Печериці миємо, чистимо й нарізаємо на пластинки. Цибулю чистимо й подрібнюємо.
Курку нарізаємо на кубики.
Обсмажуємо курку декілька хвилин, потім додаємо цибулю та печериці. Все перемішуємо, солимо та перчимо за смаком. Всипаємо борошно й готуємо до загустіння.
В кінці додаємо вершкове масло та вершки. Доводимо підливу до загустіння й вимикаємо вогонь.
Підлива з печериць і курки готова. Смачного!
- Дата публикации: 26.01.17 - 13:54
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.