Печені пиріжки з різними начинками

Запашні, соковиті, пухкі та ніжні пиріжки неодмінно сподобаються вам. Їх дуже зручно брати з собою для перекусу, так як вони дуже ситні.

Список ингредиентов

  • яблука400 г
  • цукор200 г
  • сосиски10 шт
  • молоко250 мл
  • вода250 мл
  • курячі яйця2 шт
  • сухі дріжджі 20 г
  • соняшникова олія50 мл
  • сільза смаком

Способ приготовления

Курячі яйця збиваємо з сіллю й двома чайнимм ложками цукру.

В тепле молоко всипаємо дріжджі, перемішуємо й залишаємо на 10 хвилин в теплому місці.

Долаємо до яєчної маси молочну суміш й воду, все змішуємо.

Просіюємо борошно до маси й замішуємо тісто. Залишаємо тісто в теплому місці на 60-90 хвилин.

Яблука чистимо від шкірки та насіння. Нарізаємо на кубики й додаємо цукор.

Тісто розподіляємо на частини. Половину частинок розкачуємо й викладаємо яблуневу начинку, зліплюємо пиріжки. Іншу половину також розкачуємо, але на кожну з них кладемо сосиску й ліпимо пиріжки.

Обсмажуємо пиріжки на олії з обох боків до золотистого відтінку.

Пиріжки з різними начинками готові. Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Немае кількості борошна у рецепті.

Аватар пользователя Milena17544
0 уровень