Печені пиріжки з різними начинками
Запашні, соковиті, пухкі та ніжні пиріжки неодмінно сподобаються вам. Їх дуже зручно брати з собою для перекусу, так як вони дуже ситні.
Список ингредиентов
- яблука — 400 г
- цукор — 200 г
- сосиски — 10 шт
- молоко — 250 мл
- вода — 250 мл
- курячі яйця — 2 шт
- сухі дріжджі — 20 г
- соняшникова олія — 50 мл
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Курячі яйця збиваємо з сіллю й двома чайнимм ложками цукру.
В тепле молоко всипаємо дріжджі, перемішуємо й залишаємо на 10 хвилин в теплому місці.
Долаємо до яєчної маси молочну суміш й воду, все змішуємо.
Просіюємо борошно до маси й замішуємо тісто. Залишаємо тісто в теплому місці на 60-90 хвилин.
Яблука чистимо від шкірки та насіння. Нарізаємо на кубики й додаємо цукор.
Тісто розподіляємо на частини. Половину частинок розкачуємо й викладаємо яблуневу начинку, зліплюємо пиріжки. Іншу половину також розкачуємо, але на кожну з них кладемо сосиску й ліпимо пиріжки.
Обсмажуємо пиріжки на олії з обох боків до золотистого відтінку.
Пиріжки з різними начинками готові. Смачного!
- Дата публикации: 26.01.17 - 21:52
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Немае кількості борошна у рецепті.