Пиріг з ягідним джемом

Швидкий в приготуванні й неймовірно смачний пиріг з джемом приємно вас здивує й ваших близьких. Подавати його потрібно відразу з холодним молоком.

Список ингредиентов

  • джем200 г
  • курячі яйця2 шт
  • борошно пшеничне3 стакани
  • вершкове масло200 г
  • цукор1 стакан
  • ванілін10 г
  • розпушувач7 г

Способ приготовления

Збиваємо яйця з цукром та ваніліном. Розтоплюємо вершкове масло, вливаємо до маси й перемішуємо.

Просіюємо борошно з розпушувачем й замішуємо тісто. Перекладаємо тісто в пакет й кладемо до холодильника на 20 хвилин.

Далі розприділяємо тісто на даі частини (більшу та меншу). Більшу частину тіста розприділяємо по формі для запікання й робимо бортики. Рівномірно розприділяємо джем по всій поверхності тіста. Меншу частину тіста натираємо на терці й посипаємо поверх джему.

Ставимо пиріг у розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Пиріг з ягідним джемом готовий. Смачного!