Курячі ніжки на сковороді
Курячі ніжки на сковороді запечені з часничком ідеально підійдуть до картопляного пюре. Соковиті, смачні з хрусткою скоринкою курячі ніжки - це гарне блюдо для сімейного обіду
- Основной ингредиент: куриные бедра
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- курячі ніжки — 5 шт
- часник — 4 зубочка
- соняшникова олія — 3 ст. ложки
- спеції до курки — за смаком
- вода — 100 мл
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Курячі ніжки миємо й обрізаємо зайвий жир.
Часник подрібнюємо ножем. Додаємо до курки часник, спеції, сіль та перець за смаком. Все добре перемішуємо й залишаємо на 20-30 хвилин.
На розігріту сковороду з олією викладаємо курячі ніжки. Закриваємо кришкою й обсмажуємо 5 хвилин на середньому вогні.
Далі, вливаємо воду й готуємо 15 хвилин на маленькому вогні. Потім перевертаємо й знову обсмажуємо 15 хвилин під закритою кришкою.
Курячі ніжки на сковороді готові. Смачного!
- Дата публикации: 26.01.17 - 21:54
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.