Курячі ніжки на сковороді

Курячі ніжки на сковороді запечені з часничком ідеально підійдуть до картопляного пюре. Соковиті, смачні з хрусткою скоринкою курячі ніжки - це гарне блюдо для сімейного обіду

Список ингредиентов

  • курячі ніжки5 шт
  • часник4 зубочка
  • соняшникова олія3 ст. ложки
  • спеції до куркиза смаком
  • вода100 мл
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Курячі ніжки миємо й обрізаємо зайвий жир.

Часник подрібнюємо ножем. Додаємо до курки часник, спеції, сіль та перець за смаком. Все добре перемішуємо й залишаємо на 20-30 хвилин.

На розігріту сковороду з олією викладаємо курячі ніжки. Закриваємо кришкою й обсмажуємо 5 хвилин на середньому вогні.

Далі, вливаємо воду й готуємо 15 хвилин на маленькому вогні. Потім перевертаємо й знову обсмажуємо 15 хвилин під закритою кришкою.

Курячі ніжки на сковороді готові. Смачного!