Пляцок з вишнями та сиром
Напевно, сьогодні не зустрінеш таку людину, яка не любить домашній і запашний пляцок. Сьогодні, ми пропонуємо приготувати пляцок з вишнями та сиром. Він виходить дуже соковитим і пухким.
Список ингредиентов
- вишні — 350 г
- сир — 600 г
- молоко — 500 мл
- манна крупа — 100 г
- курячі яйця — 5 шт
- вершкове масло — 120 г
- цукор — 150 г
- борошно пшеничне — 250 г
- цукрова пудра — 200 г
- лимон — 1 шт
- розпушувач — 7 г
- сіль — дрібка
Способ приготовления
До просіяного борошна з розпушувачем вмішуємо м'яке вершкове масло. Додаємо лимонну цедру, цукор, яйця та дрібку солі. Замішуємо тісто й кладемо його до холодильника на 20 хвилин.
Молоко доводимо до кипіння, всипаємо манку й перемішуємо.
Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо тільки з сіллю до пишності.
До молочної маси додаємо жовткі, сир та цукрову пудру й перемішуємо. Далі, обережно вводимо білки.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо тісто в фору роблячи при цьому бортики. Поверх розприділяємо сирну начинку й вишні.
Ставимо в розігріту духовку на 50 хвилин при температурі 190 градусів.
Пляцок з вишнями і сиром готовий. Смачного!
- Дата публикации: 26.01.17 - 22:56
- Добавлен в кулинарную книгу: 0