Пляцок з маком і кокосом

Цей пляцок виходить румяним, запашним та пишним. Подавати його краще від разу разом з холодним молоком або какао.

  • Основной ингредиент: мак
  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • мак80 г
  • кокосова стружка4 ст. ложки
  • курячі яйця4 шт
  • сметана200 г
  • борошно пшеничне1 стакан
  • цукор160 г
  • сода1 чайна ложка

Способ приготовления

Збиваємо яйця з цукром до пишності.

Додаємо сметану, кокосову стружку та мак й перемішуємо.

Просіюємо борошно з содою й замішуємо тісто.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Виливаємо тісто й ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Пляцок з маком і кокосом готовий. Смачного!