Пиріг з сиром з листкового тіста

Пироги з сиром – дуже різні й по оформленню і за смаком, й за інгрідієнтами, але в них є одне спільне – вони виходять дуже смачними. А використання листкового тіста зекономить вам час приготування.

  • Основной ингредиент: сыр
  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • твердий сир200 г
  • сулугуні100 г
  • листкове тісто200 г
  • сметана3 ст. ложки
  • курячі яйця1 шт
  • часник1 шт

Способ приготовления

Твердий сир й сулугуні натираємо на терці.

Часник чистимо й нарізаємо на шматки.

Яйце збиваємо зі сметаною. Додаємо сир та часник й перемішуємо.

Тісто розкачуємо прямокутником. Візуально ділимо на три частини, посередині викладаємо начинку й накриваємо краями.

Перекладаємо пиріг на деко для запікання й ставимо в розігріту духовку на 20-25 хвилин при температурі 200 градусів.

Пиріг з сиром з листкового тіста готовий. Смачного!