Шарлотка з яблуками

Шарлотка з яблуками – найпростіший пиріг. Який можна приготувати завжди. Він виходить соковитим, пухким та ніжним.

Список ингредиентов

  • яблука1 кг
  • курячі яйця8 шт
  • цукор2 стакана
  • борошно пшеничне2 стакани
  • соняшникова олія20 мл
  • ванілін10 г

Способ приготовления

Яблука миємо, чистимо від насіння та шкірки й нарізаємо на кубики.

Яйця збиваємо з цукром та ваніліном до пишності.

Просіюємо борошно до маси й замішуємо тісто.

Додаємо до тіста яблука та перемішуємо.

Форму для запікання змащуємо соняшниковою олією. Виливаємо тісто й розрівнюємо його.

Ставимо шарлотку в духовку на 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.

Шарлотка з яблуками готова. Смачного!