Курячі стегна запечені в мультиварці
Куриця часто являється традиційною стравою на сімейному столі. І не дивно – адже куриця універсальний продукт. Її можна зварити на пару, запекти або засмажити. Сьогодні ми будемо готувати курячі стегна в мультиварці, вони виходять дуже смачними й соковитими.
- Основной ингредиент: куриные бедра
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- курячі стегна — 6 шт
- часник — 1 шт
- спеції до курки — за смаком
- соняшникова олія — 25 мл
- бульйон — 100 мл
- чорний мелений перець — за маком
- сіль — за смаком
- зелень — 20 г
Способ приготовления
Курячі стегна миємо й обрізаємо зайвий жир.
Часник чистимо й нарізаємо на шматки.
Зелень подрібнюємо.
В чашу мультиварки наливаємо олію, далі кладемо курячі стегна, часник та зелень.
Ставимо режим “Випічка” на 35 хвилин. Після 10 хвилин наливаємо бульйон.
Курячі стегна запечені в мультиварці готові. Смачного!
- Дата публикации: 27.01.17 - 17:03
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.