Новий пляцок

Кожна домогосподарка хоче приготувати новий пляцок. Сьогодні ми приготуємо гарбузовий пляцок із згущеним молоком. Запевняю вас, що такого ви ще не куштували. Він приємно здивує вас своїм смаком.

  • Основной ингредиент: тыква
  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • вершкове масло150 г
  • гарбузове пюре450 г
  • згущене молоко400 г
  • курячі яйця3 шт
  • борошно пшеничне210 г
  • вода3 ст. ложки
  • кориця1 чайна ложка
  • цукор150 г
  • мускатний горіхза смаком
  • сільдрібка

Способ приготовления

Цукор, сіль, воду, вершкове масло та борошно перетираємо в кухонному комбайні. Далі, вимішуємо руками.

Розподіляємо тісто по формі, роблячи бортики й ставимо до холодильника на 30 хвилин.

Гарбузове пюре, згущене молоко, цукор, корицю та мускатний горіх, перемішуємо до однорідності.

Виливаємо начинку на тісто й розрівнюємо її. Ставимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Новий пляцок готовий. Смачного!