Сендвіч «Maximus»

В Сіетлі, штат Вашингтон на вулицях можна зустріти харчовий фургон в стилі стімпанк. Фішка і одна з цікавих речей є те, що сам фургон, де подають одні з кращих сендвічів з тушкованою свининою на Північно-заході).., зроблений у формі гігантської металевої свині.) Їхати в далеку дорогу делеченько..а от приготувати спробувати вдома..можна..Смачно!!
- Время приготовления: 2 часа
- Количество порций: 2
- Кухня: Американская кухня
Список ингредиентов
- свинина — 400 г
- булка — 2 шт.
- перцево-помідоровий соус — 4 ст.л
- перець чорний мелений — до смаку
- сіль — до смаку
- зелень — за бажанням
Способ приготовления

Приготуймо надзвичайно смачного сендвіча..або як звикли називати гамбургера)..
Цікаво, що власник Beecher's Handmade Cheese Курт Бічер Деммайер забезпечує прихильність до доброякісності їжі, жертвуючи один відсоток продажів Flagship Foundation, некомерційній організації, яка надихає дітей на правильний вибір їжі. Тут вже питання до смакових вподобань дітвори, яку начинку обирати).
А ми приготуймо гострого дорослого гамбургера.

Свинину тушкуємо до доброго розварення м'яса, так, щоб розпадалось на шматочки від доторку ножа. В ідеалі, як рекомендує кухар слід готувати саме свинну лопатку чотири години (запікати). Але й смачненько, якщо тушити звичним чином, як готуємо завше, куском, а далі вже до смаку довести саме пошматоване м'ясо, додавши гострий помідорово-перцевий соус, приправивши. Так вчинила в намаганні свинині дати «максимусівського»)) Beecher'sського)) смаку (в кухаря – соус Maximus). Протушуємо так 5 хв.

Знаходимо смачну булочку для нашого «вуличного» смаколика.

Розрізаємо навпіл..

Підсмажуємо в бутербродниці чи на грилі.

Викладаємо на одну половинку підсмаженої булочки БАГАТО-БАГАТО тушеного гостренького м'яска. Якщо мало гостроти ще додаємо соусу.

Прикриваємо другою половинкою булочки.

Смачного!! Гарного вечора!!
- Дата публикации: 27.01.17 - 17:40
- Добавлен в кулинарную книгу: 11
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 14)
Очень аппетитный сендвич!
Благодарю сердечно!

Безумно аппетитный!
Благодарю сердечно!

Замечательный рецепт!