Запечена качка, фарширована гречкою
Безсумнівно, фарширована качка, запечена в духовці – страва корисна, адже її жир по складу, схожий на оливкове масло, який багатий антиоксидантами. До того ж, вона виходить смачною та ситною.
Список ингредиентов
- качка — 1 шт
- гречана крупа — 250 г
- яблука — 10 шт
- вершкове масло — 100 г
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
- зелень — за смаком
Способ приготовления
Яблука миємо, чистимо від насіння й нарізаємо на кубики.
Зелень з сіллю, перцем й розтопленим вершковим маслом змішуємо в ступці.
Натираємо масою качку й даємо їй промаринуватися 2-3 години.
Начиняємо качку яблуками та гречкою. Перекладаємо на деко для запікання й ставимо в розігріту духовку на 60-70 хвилин при температурі 190 градусів.
Запечена качка фарширована гречкою готова. Смачного !
- Дата публикации: 28.01.17 - 11:09
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.