Запечена качка, фарширована гречкою

Безсумнівно, фарширована качка, запечена в духовці – страва корисна, адже її жир по складу, схожий на оливкове масло, який багатий антиоксидантами. До того ж, вона виходить смачною та ситною.

  • Основной ингредиент: утка
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • качка1 шт
  • гречана крупа250 г
  • яблука10 шт
  • вершкове масло100 г
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком
  • зеленьза смаком

Способ приготовления

Яблука миємо, чистимо від насіння й нарізаємо на кубики.

Зелень з сіллю, перцем й розтопленим вершковим маслом змішуємо в ступці.

Натираємо масою качку й даємо їй промаринуватися 2-3 години.

Начиняємо качку яблуками та гречкою. Перекладаємо на деко для запікання й ставимо в розігріту духовку на 60-70 хвилин при температурі 190 градусів.

Запечена качка фарширована гречкою готова. Смачного !