Гомілки в духовці
Запечене куряче м'ясо це завжди смачно й ситно, а головне без хлопоту в порівнянні з бараниною, свининою або телятиною. Гомілки в духовці виходять дуже соковитими, їх можна подавати як основну страву, так і до гарніру.
- Основной ингредиент: куриные голени
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- гомілки — 1 кг
- вершкове масло — 25 г
- соєвий соус — 3 ст. ложки
- сушений розмарин — 1 чайна ложка
- сушений базилік — 1 чайна ложка
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Розтоплене вершкове масло змішуємо з соєвим соусом, розмарином, базиліком, перцем та сіллю.
Додаємо масу до гомілок та добре перемішуємо. Залишаємо м'ясо маринуватися на 40-60 хвилин.
Викладаємо гомілки на деко для запікання й ставимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 190 градусів.
Гомілки в духовці готові. Смачного !
- Дата публикации: 28.01.17 - 11:30
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.