Гомілки в духовці

Запечене куряче м'ясо це завжди смачно й ситно, а головне без хлопоту в порівнянні з бараниною, свининою або телятиною. Гомілки в духовці виходять дуже соковитими, їх можна подавати як основну страву, так і до гарніру.

Список ингредиентов

  • гомілки1 кг
  • вершкове масло25 г
  • соєвий соус3 ст. ложки
  • сушений розмарин1 чайна ложка
  • сушений базилік1 чайна ложка
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Розтоплене вершкове масло змішуємо з соєвим соусом, розмарином, базиліком, перцем та сіллю.

Додаємо масу до гомілок та добре перемішуємо. Залишаємо м'ясо маринуватися на 40-60 хвилин.

Викладаємо гомілки на деко для запікання й ставимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 190 градусів.

Гомілки в духовці готові. Смачного !