Підлива з шампіньйонів в мультиварці

Грибні підливи дуже корисні, ситні та смачні. Найсмачніші підливи виходять з шампіньонів. Ідеально підходять до пасти або картоплі.

Список ингредиентов

  • шампіньйони500 г
  • цибуля1 шт
  • сметана5 ст. ложок
  • борошно пшеничне2 ст. ложки
  • твердий сир50 г
  • оливкова олія20 мл
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Гриби миємо, чистимо й нарізаємо на пластинки.

Цибулю чистимо й подрібнюємо.

Сир натираємо на терці.

В чашу мультиварки наливаємо олію й кладемо гриби з цибулею. Вмикаємо режим “Тушкування” на 20 хвилин.

Після 10 хвилин додаємо сир, сметану, сіль та перець за смаком. Все добре перемішуємо й закриваємо кришку мультиварки.

Підлива з шампіньонів в мультиварці готова. Смачного!