Підлива з шампіньйонів в мультиварці
Грибні підливи дуже корисні, ситні та смачні. Найсмачніші підливи виходять з шампіньонів. Ідеально підходять до пасти або картоплі.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: подлива
Список ингредиентов
- шампіньйони — 500 г
- цибуля — 1 шт
- сметана — 5 ст. ложок
- борошно пшеничне — 2 ст. ложки
- твердий сир — 50 г
- оливкова олія — 20 мл
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Гриби миємо, чистимо й нарізаємо на пластинки.
Цибулю чистимо й подрібнюємо.
Сир натираємо на терці.
В чашу мультиварки наливаємо олію й кладемо гриби з цибулею. Вмикаємо режим “Тушкування” на 20 хвилин.
Після 10 хвилин додаємо сир, сметану, сіль та перець за смаком. Все добре перемішуємо й закриваємо кришку мультиварки.
Підлива з шампіньонів в мультиварці готова. Смачного!
- Дата публикации: 28.01.17 - 10:36
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.