Бісквіт з вишнями
Слідкуючи за рецептом, можна приготувати таючий в роті бісквіт з привкусом вишневої кислинки. Бісквіт виходить пишним, смачним й дуже запашним.
Список ингредиентов
- вишні — 100 г
- курячі яйця — 5 шт
- цукор — 180 г
- борошно пшеничне — 160 г
- вершкове масло — 10 г
Способ приготовления
Яйця збиваємо з цукром до пишності за допомогою міксеру.
Просіюємо борошно й замішуємо тісто.
З вишень виймає кісточки й долаємо до тіста, все перемішуємо до однорідності.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо тісто в форму й розрівнюємо його.
Ставимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Бісквіт з вишнями готовий. Перед подачею притрусіть цукровою пудрою. Смачного!
- Дата публикации: 28.01.17 - 15:14
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 2)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.