Бісквіт з вишнями

Слідкуючи за рецептом, можна приготувати таючий в роті бісквіт з привкусом вишневої кислинки. Бісквіт виходить пишним, смачним й дуже запашним.

Список ингредиентов

  • вишні100 г
  • курячі яйця5 шт
  • цукор180 г
  • борошно пшеничне160 г
  • вершкове масло10 г

Способ приготовления

Яйця збиваємо з цукром до пишності за допомогою міксеру.

Просіюємо борошно й замішуємо тісто.

З вишень виймає кісточки й долаємо до тіста, все перемішуємо до однорідності.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом. Викладаємо тісто в форму й розрівнюємо його.

Ставимо в розігріту духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Бісквіт з вишнями готовий. Перед подачею притрусіть цукровою пудрою. Смачного!