Пиріжки з м'ясом з слойоного тіста

На будь-якому святковому столі – ця смакота розходиться в першу ж чергу. Їх дуже легко приготувати, й не дивлячись на це вони дуже смачні й соковиті.

Список ингредиентов

  • слойоне тісто500 г
  • м'ясний фарш500 г
  • цибуля 1 шт
  • курячі яйця1 шт
  • соняшникова олія10 г
  • чорний мелений перецьза маком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Цибулю чистимо, подрібнюємо й обсмажуємо до готовності.

Додаємо цибулю, сіль та перець до фаршу й перемішуємо.

Тісто розкачуємо й розділяємо на квадрати. На кожен квадрат кладемо фарш й защіплюємо краї.

Перекладаємо пиріжки на деко для запікання. Змащуємо збитим яйцем й ставимо в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 170 градусів.

Пиріжки з м'ясом з слойоного тіста готові. Смачного!