Тушені гомілки в мультиварці
Тушені гомілки в мультиварці зі сметанним соусом ідеально будуть смакувати з картоплею або пастою. Ця страва дуже ситна та смачна, до того ж готується просто та легко.
- Основной ингредиент: куриные голени
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- гомілки — 10 шт
- морква — 1 шт
- цибуля — 2 шт
- сметана — 240 г
- борошно пшеничне — 1 ст. ложка
- спеції до курки — за маком
- соняшникова олія — 20 г
- вода — 250 мл
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
Моркву чистимо й натираємо на терці.
Цибулю чистимо й подрібнюємо ножем.
Наливаємо олію в чашу мультиварки. Кладемо гомілку, моркву та цибулю.
Вмикаємо режим “Тушкування” й ставимо на 40 хвилин.
Після 20 хвилин наливаємо борошно, воду, додаємо спеції, перець та сіль за смаком. Все перемішуємо й закриваємо кришку мультиварки.
Тушені гомілки в мультиварці готові. Смачного!
- Дата публикации: 28.01.17 - 15:36
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.