Жарені курячі стегна
Жарені курячі стегна – виходять дуже соковитими з приємним часниковим ароматом. Ідеально підійдуть до картоплі або гречки. Готуються дуже швидко та просто.
- Основной ингредиент: куриные голени
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- курячі стегна — 3 шт
- соєвий соус — 4 ст. ложки
- часник — 3 зубчика
- соняшникова олія — 20 мл
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Часник чистимо й подрібнюємо.
Додаємо до часнику соєвий соус, сіль та перець й перемішуємо.
Виливаємо цей маринад на гомілки й залишаємо м'ясо маринуватися на 20 хвилин.
Обсмажуємо гомілки на соняшниковій олії з обох боків до золотистого відтінку.
Жарені курячі стегна готові. Смачного!
- Дата публикации: 28.01.17 - 16:54
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.