Жарені курячі стегна

Жарені курячі стегна – виходять дуже соковитими з приємним часниковим ароматом. Ідеально підійдуть до картоплі або гречки. Готуються дуже швидко та просто.

Список ингредиентов

  • курячі стегна3 шт
  • соєвий соус4 ст. ложки
  • часник3 зубчика
  • соняшникова олія20 мл
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Часник чистимо й подрібнюємо.

Додаємо до часнику соєвий соус, сіль та перець й перемішуємо.

Виливаємо цей маринад на гомілки й залишаємо м'ясо маринуватися на 20 хвилин.

Обсмажуємо гомілки на соняшниковій олії з обох боків до золотистого відтінку.

Жарені курячі стегна готові. Смачного!