Ябучний пиріг з творогом
Яблучний пиріг з творогом – сподобається всім любителям творогу та яблук. Цей пиріг завжди виходить ніжним та соковитим. Готується, зовсім не важко.
Список ингредиентов
- яблука — 5 шт
- творог — 300 г
- кефір — 3 ст. ложки
- борошно пшеничне — 380 г
- вершкове масло — 100 г
- цукор — 1 стакан
- розпушувач — 1 чайна ложка
- курячі яйця — 2 шт
- ванілін — 10 г
Способ приготовления
Масло нарізаємо на шматки й перетираємо з борошном та розпушувачем в дрібну крихту.
Додаємо яйце та замішуємо тісто. Перекладаємо тісто в пакет й кладемо до холодильника на 20 хвилин.
Яблука миємо, чистимо від насіння та шкірки й нарізаємо на пластинки.
До творого додаємо яйця, кефір, цукор та ванілін. Все перемішуємо до однорідності.
На дно форми для випічки розприділяємо тісто, роблячи бортики. Далі, кладемо яблука й викладаємо творожну начинку.
Ставимо пиріг у розігріту духовку на 45-50 хвилин при температурі 180 градусів.
Яблучний пиріг з творогом готовий. Смачного!
- Дата публикации: 29.01.17 - 21:07
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.