Ябучний пиріг з творогом

Яблучний пиріг з творогом – сподобається всім любителям творогу та яблук. Цей пиріг завжди виходить ніжним та соковитим. Готується, зовсім не важко.

Список ингредиентов

  • яблука5 шт
  • творог300 г
  • кефір3 ст. ложки
  • борошно пшеничне380 г
  • вершкове масло100 г
  • цукор1 стакан
  • розпушувач1 чайна ложка
  • курячі яйця2 шт
  • ванілін10 г

Способ приготовления

Масло нарізаємо на шматки й перетираємо з борошном та розпушувачем в дрібну крихту.

Додаємо яйце та замішуємо тісто. Перекладаємо тісто в пакет й кладемо до холодильника на 20 хвилин.

Яблука миємо, чистимо від насіння та шкірки й нарізаємо на пластинки.

До творого додаємо яйця, кефір, цукор та ванілін. Все перемішуємо до однорідності.

На дно форми для випічки розприділяємо тісто, роблячи бортики. Далі, кладемо яблука й викладаємо творожну начинку.

Ставимо пиріг у розігріту духовку на 45-50 хвилин при температурі 180 градусів.

Яблучний пиріг з творогом готовий. Смачного!