Мариновані лисички
Лисички прекрасно підходять для заготовок на зиму. Маринувати їх, зовсім не складно, але потрібно знати декілька правил. Мариновані лисичкі – ідеально підходять до картоплі.
Список ингредиентов
- лисички — 2 кг
- оцет 9% — 1 стакан
- сіль — 100 г
Способ приготовления
Лисички добре миємо, чистимо й відрізаємо ніжки.
У глибоку каструлю кладемо гриби й засипаємо сіллю.
Заливаємо водою й варимо на маленькому вогні 10-15 хвилин.
Далі, вливаємо оцет й перемішуємо. Варимо ще 15 хвилин.
Потім, перекладаємо гриби в банки й заливаємо маринадом.
Мариновані лисички готові. Смачного!
- Дата публикации: 29.01.17 - 20:13
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.