Мариновані лисички

Лисички прекрасно підходять для заготовок на зиму. Маринувати їх, зовсім не складно, але потрібно знати декілька правил. Мариновані лисичкі – ідеально підходять до картоплі.

Список ингредиентов

  • лисички2 кг
  • оцет 9%1 стакан
  • сіль100 г

Способ приготовления

Лисички добре миємо, чистимо й відрізаємо ніжки.

У глибоку каструлю кладемо гриби й засипаємо сіллю.

Заливаємо водою й варимо на маленькому вогні 10-15 хвилин.

Далі, вливаємо оцет й перемішуємо. Варимо ще 15 хвилин.

Потім, перекладаємо гриби в банки й заливаємо маринадом.

Мариновані лисички готові. Смачного!