Вісяне печиво
Це печиво знайоме багатьом домогосподаркам. Вівсяне печиво готується дуже швидко та просто, на швидкоруч. З чаєм, вівсяне печиво – просто ідеальне.
- Основной ингредиент: овсяные хлопья
- Обобщенное название: печенье
Список ингредиентов
- вівсяні пластівці — 1 стакан
- борошно пшеничне — 1 стакан
- цукор — 100 г
- розпушувач — 1 чайна ложка
- курячі яйця — 1 шт
- вершкове масло — 100 г
Способ приготовления
Вівсяні пластівці подрібнюємо в кухонному комбайні в борошно.
До м'якого вершкового масла додаємо цукор та яйце й все в збиваємо до однорідності.
Просіюємо борошно з розпушувачем до маси й замішуємо тісто.
З тіста ліпимо печиво, перекладаємо на деко для запікання.
Ставимо деко в розігріту духовку на 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Вівсяне печиво готове. Смачного!
- Дата публикации: 29.01.17 - 20:22
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.