Фарширована щука

Фарширована щука - це королівська страва до святкового столу. Саме краще для фарширування ми беремо річкову рибу щуку.

  • Основной ингредиент: щука
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • щука2 кг
  • солодкий перець1 шт
  • морква1 шт
  • цибуля2 шт
  • лимон1 шт
  • приправа до рибиза смаком
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Щуку чистимо і промиваємо холодною водою та робимо декілька надрізів в подовж хребта.

Посипаємо рибу сіллю, спеціями, змазуємо і залишаємо в холодильнику на 1 годину для маринування.

Цибулю, перець і моркву чистимо, миємо, нарізаємо кільцями.

Лимонку миємо і нарізаємо тоненькими кружечками.

В середину риби накладаємо овочі а в надрізи вставляємо лимон.

Кладемо рибу на деко, змазане олією і ставимо в духовку запікатися на 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Фарширована щука готова. Смачного!