Фарширована щука
Фарширована щука - це королівська страва до святкового столу. Саме краще для фарширування ми беремо річкову рибу щуку.
Список ингредиентов
- щука — 2 кг
- солодкий перець — 1 шт
- морква — 1 шт
- цибуля — 2 шт
- лимон — 1 шт
- приправа до риби — за смаком
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
Щуку чистимо і промиваємо холодною водою та робимо декілька надрізів в подовж хребта.
Посипаємо рибу сіллю, спеціями, змазуємо і залишаємо в холодильнику на 1 годину для маринування.
Цибулю, перець і моркву чистимо, миємо, нарізаємо кільцями.
Лимонку миємо і нарізаємо тоненькими кружечками.
В середину риби накладаємо овочі а в надрізи вставляємо лимон.
Кладемо рибу на деко, змазане олією і ставимо в духовку запікатися на 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Фарширована щука готова. Смачного!
- Дата публикации: 29.01.17 - 21:54
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.