Запечене філе курки в духовці
Куряче філе можна запікати разом з картоплею. Тоді страва набагато буде ситнішою та смачнішою.
- Основной ингредиент: куриное филе
- Обобщенное название: гарнир
Список ингредиентов
- куряче філе — 300 г
- картопля — 5 шт
- сметана — 1 ст. ложка
- соняшникова олія — 3 ст. ложки
- часник — 2 зубчика
- каррі — 1 чайна ложка
- паприка — 1 чайна ложка
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- спеції до картоплі — за смаком
Способ приготовления
В мисці змішуємо каррі, паприку спеції до картоплі, сіль, перець, часник та сметану.
Куряче філе миємо та викладаємо в миску до спеції й все добре перемішуємо, залишаємо для маринування на 1 годину.
Картоплю чистимо й нарізаємо на шматки. Додаємо до картоплі олію, сіль та перець за смаком, все перемішуємо.
У форму для запікання на дно викладаємо картоплю, зверху куряче філе. Форму накриваємо фольгою й ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів. Знімаємо фольгу та готуємо ще хвилин 10.
Запечена філе курки в духовці готове. Смачного!
- Дата публикации: 29.01.17 - 22:40
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.