Запечене філе курки в духовці

Куряче філе можна запікати разом з картоплею. Тоді страва набагато буде ситнішою та смачнішою.

Список ингредиентов

  • куряче філе300 г
  • картопля5 шт
  • сметана1 ст. ложка
  • соняшникова олія3 ст. ложки
  • часник2 зубчика
  • каррі1 чайна ложка
  • паприка1 чайна ложка
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • спеції до картопліза смаком

Способ приготовления

В мисці змішуємо каррі, паприку спеції до картоплі, сіль, перець, часник та сметану.

Куряче філе миємо та викладаємо в миску до спеції й все добре перемішуємо, залишаємо для маринування на 1 годину.

Картоплю чистимо й нарізаємо на шматки. Додаємо до картоплі олію, сіль та перець за смаком, все перемішуємо.

У форму для запікання на дно викладаємо картоплю, зверху куряче філе. Форму накриваємо фольгою й ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів. Знімаємо фольгу та готуємо ще хвилин 10.

Запечена філе курки в духовці готове. Смачного!