Салат з печериць та курки

Салати з грибів та курки в основному готують на новорічні свята. Вони містять білки та вітамі, яких нам взимку дуже не вистачає.

Список ингредиентов

  • печериці400 г
  • курка300 г
  • курячі яйця3 шт
  • морква1 шт
  • цибуля1 шт
  • консервована кукурудза1 банка
  • сметаназа смаком
  • соняшникова олія50 мл
  • сільза смаком

Способ приготовления

Цибулю чистимо, подрібнюємо ножем й обсмажуємо на соняшниковій олії до золотистого відтінку.

Моркву миємо, чистимо, натираємо на терці й додаємо до цибулі. Обсмажуємо все до готовності.

Гриби миємо, чистимо, нарізаємо на пластинки й кладемо на сковороду до цибулі та моркви, обсмажуємо все це хвилин 10-12.

Курку відварюємо й нарізаємо на шматки.

Яйця відварюємо, чистимо від шкарлупки й подрібнюємо ножем.

В мисці змішуємо курку, яйця, цибулю, моркву, гриби, кукурудзу, сметану й солимо за смаком.

Салат з печериць та курки готовий. Смачного!