Салат з печериць та курки
Салати з грибів та курки в основному готують на новорічні свята. Вони містять білки та вітамі, яких нам взимку дуже не вистачає.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: салат
Список ингредиентов
- печериці — 400 г
- курка — 300 г
- курячі яйця — 3 шт
- морква — 1 шт
- цибуля — 1 шт
- консервована кукурудза — 1 банка
- сметана — за смаком
- соняшникова олія — 50 мл
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Цибулю чистимо, подрібнюємо ножем й обсмажуємо на соняшниковій олії до золотистого відтінку.
Моркву миємо, чистимо, натираємо на терці й додаємо до цибулі. Обсмажуємо все до готовності.
Гриби миємо, чистимо, нарізаємо на пластинки й кладемо на сковороду до цибулі та моркви, обсмажуємо все це хвилин 10-12.
Курку відварюємо й нарізаємо на шматки.
Яйця відварюємо, чистимо від шкарлупки й подрібнюємо ножем.
В мисці змішуємо курку, яйця, цибулю, моркву, гриби, кукурудзу, сметану й солимо за смаком.
Салат з печериць та курки готовий. Смачного!
- Дата публикации: 29.01.17 - 23:01
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.