Шампіньйони, фаршировані мясом
Шампиньйони фаршировані- це ідеальна закуска для святкового столу. Таку закуску готувати нескладно та швидко а насмак вона непервершена.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: закуска
Список ингредиентов
- шампіньйони — 10 шт
- шинка — 100 г
- твердий сир — 160 г
- сметана — 2 ст. ложки
- цибуля — 1 шт
- вершкове масло — 30 г
- біле сухе віно — 100 мл
- кріп — за смаком
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
Шампиньйони миємо, зрізаємо ніжки і акуратно виймаємо м'якіть із шапочок. Дрібно нарізаємо ніжки а м'якіть розминаємо виделкою.
Цибулю чистимо, миємо , дрібно кришимо.
Цибулю кладемо на сковороду. добавляємо гриби, дрібно нарізану шинку і обсмажуємо на олії до м'ягкості.
До суміші добавляємо сметану, тушимо 1 хвилину.
Потім добавляємо тертий сир, рублений кріп, сіль, перець, все ретельно перемішуємо і знімаємо з вогню. охолоджуємо.
Шляпки наповнюємо начинкою, вкладаємо у змащену форму для запікання. вливаємо вино. Кожну шапочку посипаємо сиром і ставимо випікатися в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів до зарум'янення сиру.
Шампіньйони, фаршировані мясом готові. Смачного!
- Дата публикации: 29.01.17 - 22:13
- Добавлен в кулинарную книгу: 0