Пиріг на кефірі з капустою

Пиріг на кефірі з капустою самий простий рецепт приготування. На кефірі також пиріг буде пухким та ніжним а капуста придасть йому неабиякого смаку.

Список ингредиентов

  • капуста500 г
  • борошно пшеничне2 стакани
  • кефір1 стакан
  • вершкове масло30 г
  • сода1/2 чайної ложки
  • курячі яйця2 шт
  • соняшникова оліядля смаження
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • бульйон100 мл

Способ приготовления

Капусту, цибулю дрібно кришимо та обсмажуємо на олії.

Потім додаємо бульйон, сіль, перець за смаком та тушкуємо до м'якоті.

Яйця збиваємо з вершковим маслом кімнатної температури до однорідності.

Потім додаємо просіяне борошно, кефір, соду і все ретельно перемішуємо.

Тушковану капусту викладаємо на дно форми для випікання і заливаємо тістом. Ставимо випікатися в розігріту духовку при температурі 200 градусів на 30 хвилин до рум'яності.

Пиріг на кефірі з капустою готовий. Смачного!