Яблучний пиріг з сиром

Яблучний пиріг з сиром, неодмінно сподобається вашим рідним до сімейного чаювання. Яблучна прослойка з сирною начинкою, придадуть пирогу неабиякого смаку.

Список ингредиентов

  • яблука3 шт
  • сир200 г
  • вершкове масло100 г
  • борошно пшеничне200 г
  • цукор200 г
  • сметана2 ст. ложки
  • курячі яйця3 шт
  • розпушувач1 чайна ложка
  • ванільний цукор10 г

Способ приготовления

Сир, вершкове масло кімнатної температурі та сметану перемішуємо до однорідності.

Яйця збиваємо з цукром до пишності. Додаємо сирну масу, ванільний цукор й перемішуємо.

Далі, просіюємо борошно з розпушувачем до маси й замішуємо тісто.

Яблука миємо чистимо й нарізаємо на пластинки.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом й викладаємо тісто, поверх яблука. Ставимо форму в розігріту духовку на 35-40 хвилин при температурі 200 градусів.

Яблучний пиріг з сиром готовий. Смачного!