Салат з печериць і моркви

Салат з печериць і моркви дуже ніжний та смачний. Він неодмінно прикрасить ваш святковий стіл.

Список ингредиентов

  • печериці200 г
  • цибуля1 шт
  • морква1 шт
  • майонез2 ст. ложки
  • соняшникова оліядля смаження
  • курячі яйця2 шт
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Печериці миємо й нарізаємо великими пластинами або розрізаємо на 4 частини.

Цибулю нарізаємо тонкими четвертинами, моркву натираємо на великій тертці.

Цибулю, моркву й печериці обсмажуємо на рослинній олії до м'якості овочів. Відставити для остигання.

Перекладаємо овочі з грибами в миску, додаємо крупно порізані варені яйця.

Солимо, перчимо й заправляємо майонезом. Ставимо в холодильник на 30 хвилин.

Салат з печериць і моркви готовий. Смачного!