Пиріжки з м'ясом на сковороді

Пиріжки з м'ясом на сковороді легкі в приготуванні. Вони виходять пухкі та ситні, тому їх зручно брати з собою для перекусу та й дітворі в школу.

Список ингредиентов

  • м'ясний фарш1 кг
  • борошно пшеничне500 г
  • курячі яйця2 шт
  • цукор2 ст. ложки
  • вода300 мл
  • сухі дріжджі11 г
  • соняшникова олія100 мл
  • цибуля2 шт
  • молоко200 мл
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

В просіяне борошно добавляємо дріжджі, тепле молоко, яйця, цукор, сіль, олію і замішуємо тісто.

Накриваємо полотенцем і залишаємо в теплому місці на 2 години.

Цибулю чистимо і дрібно кришимо.

До фаршу добавляємо цибулю, сіль,перець і все ретельно перемішуємо.

Тісто розділяємо на рівні частинки. Кладемо начинку і ліпимо пиріжки. Залишаємо постояти 10 хвилин , щоб підійшли.

Смажимо на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору з обох боків.

Пиріжки з м'ясом на сковороді готові. Смачного!