Пиріжки з м'ясом на сковороді
Пиріжки з м'ясом на сковороді легкі в приготуванні. Вони виходять пухкі та ситні, тому їх зручно брати з собою для перекусу та й дітворі в школу.
Список ингредиентов
- м'ясний фарш — 1 кг
- борошно пшеничне — 500 г
- курячі яйця — 2 шт
- цукор — 2 ст. ложки
- вода — 300 мл
- сухі дріжджі — 11 г
- соняшникова олія — 100 мл
- цибуля — 2 шт
- молоко — 200 мл
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
В просіяне борошно добавляємо дріжджі, тепле молоко, яйця, цукор, сіль, олію і замішуємо тісто.
Накриваємо полотенцем і залишаємо в теплому місці на 2 години.
Цибулю чистимо і дрібно кришимо.
До фаршу добавляємо цибулю, сіль,перець і все ретельно перемішуємо.
Тісто розділяємо на рівні частинки. Кладемо начинку і ліпимо пиріжки. Залишаємо постояти 10 хвилин , щоб підійшли.
Смажимо на розігрітій сковороді з олією до золотистого кольору з обох боків.
Пиріжки з м'ясом на сковороді готові. Смачного!
- Дата публикации: 30.01.17 - 15:31
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.