Грушевий пиріг

Грушевий пиріг виходить ніжним та смачним. Його аромат відразу заполонить вашу кухню і сподобається вашим гостям. По бажанню його можна прикрасити тертим шоколадом.

  • Основной ингредиент: груши
  • Обобщенное название: пирог

Список ингредиентов

  • груші3 шт
  • борошно пшеничне1 стакан
  • курячі яйця3 шт
  • ванільний цукор1 пакет
  • вершкове масло20 г
  • розпушувач1 чайна ложка

Способ приготовления

Яйця збиваємо з цукром та ванільним цукром.

Всипаєм борошно з розпушувачем та ретельно перемішуємо. Отримане тісто має бути схоже на сметану середньої густоти.

Груші миємо та чистимо від шкірки та серцевини. Розрізаємо кожну грушу на 8 частинок.

Форму змащуємо вершковим маслом та виливаємо у неї тісто. Зверху розкладаємо шматочки груш.

Ставимо форму у розігріту до 150-180 градусів духовку. Випікаємо пиріг до готовності приблизно 30 хвилин.

Грушевий пиріг готовий. Смачного!