
Грушевий пиріг
Грушевий пиріг виходить ніжним та смачним. Його аромат відразу заполонить вашу кухню і сподобається вашим гостям. По бажанню його можна прикрасити тертим шоколадом.
Список ингредиентов
- груші — 3 шт
- борошно пшеничне — 1 стакан
- курячі яйця — 3 шт
- ванільний цукор — 1 пакет
- вершкове масло — 20 г
- розпушувач — 1 чайна ложка
Способ приготовления
Яйця збиваємо з цукром та ванільним цукром.
Всипаєм борошно з розпушувачем та ретельно перемішуємо. Отримане тісто має бути схоже на сметану середньої густоти.
Груші миємо та чистимо від шкірки та серцевини. Розрізаємо кожну грушу на 8 частинок.
Форму змащуємо вершковим маслом та виливаємо у неї тісто. Зверху розкладаємо шматочки груш.
Ставимо форму у розігріту до 150-180 градусів духовку. Випікаємо пиріг до готовності приблизно 30 хвилин.
Грушевий пиріг готовий. Смачного!
- Дата публикации: 30.01.17 - 16:45
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
Пошук рецептів
- Нас вже 21279, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40345
Навіщо потрібен цей сайт?
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
або увійти →
Рекомендуем почитать
Рецепт тижня