Грибний паштет
Готувати грибний паштет зовсім нескладно. Його дуже смачно намазувати на хліб, робити смачні бутерброди та використовувати, як начинку.
- Основной ингредиент: шампиньоны
- Обобщенное название: паштет
Список ингредиентов
- печериці — 500 г
- цибуля — 1 шт
- часник — 2 зубчика
- вершкове масло — 50 г
- приправа до грибів — за смаком
- соняшникова олія — для смаження
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Гриби миємо, чистимо та нарізаємо на пластини.
Цибулю та часник чистимо та тоненько нарізаємо.
Гриби обсмажуємо на олії до готовності. Після того, як вийде вся рідина добавляємо цибулю та часник, перемішуємо. Продовжуємо обсмажувати до золотистого кольору. В кінці добавляємо перецю, сіль, приправу.
Все перекладаємо в блендер і подрібнюємо до однорідності.
Потім добавляємо масло і ще все подрібнюємо, охолоджуємо.
Грибний паштет готовий. Смачного!
- Дата публикации: 30.01.17 - 16:08
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.