Грибний паштет

Готувати грибний паштет зовсім нескладно. Його дуже смачно намазувати на хліб, робити смачні бутерброди та використовувати, як начинку.

Список ингредиентов

  • печериці500 г
  • цибуля1 шт
  • часник2 зубчика
  • вершкове масло50 г
  • приправа до грибів за смаком
  • соняшникова оліядля смаження
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Гриби миємо, чистимо та нарізаємо на пластини.

Цибулю та часник чистимо та тоненько нарізаємо.

Гриби обсмажуємо на олії до готовності. Після того, як вийде вся рідина добавляємо цибулю та часник, перемішуємо. Продовжуємо обсмажувати до золотистого кольору. В кінці добавляємо перецю, сіль, приправу.

Все перекладаємо в блендер і подрібнюємо до однорідності.

Потім добавляємо масло і ще все подрібнюємо, охолоджуємо.

Грибний паштет готовий. Смачного!