Фарширована качка з рисом

Дуже смачне та оригінальне блюдо - це качка фарширована рисом. А щоб качка вийшла смачнішою та апетитнішою ми будемо запікати її в духовці до золотистої скоринки.

  • Основной ингредиент: утка
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • качка2 кг
  • рис1 стакан
  • морква2 шт
  • цибуля2 шт
  • вода3 стакани
  • запашні трави1 чайна ложка
  • лавровий лист3 шт
  • сіль2 чайні ложки
  • чорний мелений перець0,5 чайної ложки

Способ приготовления

Качку миємо та просушуємо.

Змішуємо трави, сіль, перець та нитираємо качку зовні та з середини.

Рис потрібно залити водою на 2 години. Потім відварюємо допівготовногсті.

Цибулю та моркву чистим, миємо та нарізаємо на кубики. Змішуємо з рисом та начиняємо качку.

Качку перекладаємо в утятницю і поверх кладемо залишки рису. Заливаємо водою, щоб покрило качку.

Ставимо в розігріту духовку на 3 години при температурі 180 градусів і випікаємо до готовності.

Фарширована качка з рисом готова. Смачного!