Пиріжки з фаршем в духовці

Смачні та запашні пиріжки з фаршем найкраще підійдуть для перекусу. Смакувати їх можна з молоком та чаєм.

Список ингредиентов

  • борошно пшеничне500 г
  • курячі яйця2 шт
  • цукор1 ст. ложка
  • фарш300 г
  • сухі дріжджі11 г
  • молоко200 мл
  • вершкове масло20 г
  • соняшникова олія200 мл
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

В просіяне борошно добавляємо дріжджі, тепле молоко, яйця, цукор, сіль, олію і замішуємо тісто.

Накриваємо полотенцем і залишаємо в теплому місці на 1 годину.

У фарш добавляємо дрібно кришену цибулю, сіль, перець і ретельно перемішуємо.

Тісто розділяємо на рівні частинки. Кладемо фарш і ліпимо пиріжки. Залишаємо постояти 10 хвилин , щоб підійшли.

Викладаємо пиріжки на деко змащене олією та ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 190 градусів. Випікаємо до готовності , щоб підрум'янились.

Пиріжки з фаршем в духвці готові. Смачного!