Пиріжки з фаршем в духовці
Смачні та запашні пиріжки з фаршем найкраще підійдуть для перекусу. Смакувати їх можна з молоком та чаєм.
Список ингредиентов
- борошно пшеничне — 500 г
- курячі яйця — 2 шт
- цукор — 1 ст. ложка
- фарш — 300 г
- сухі дріжджі — 11 г
- молоко — 200 мл
- вершкове масло — 20 г
- соняшникова олія — 200 мл
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
В просіяне борошно добавляємо дріжджі, тепле молоко, яйця, цукор, сіль, олію і замішуємо тісто.
Накриваємо полотенцем і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
У фарш добавляємо дрібно кришену цибулю, сіль, перець і ретельно перемішуємо.
Тісто розділяємо на рівні частинки. Кладемо фарш і ліпимо пиріжки. Залишаємо постояти 10 хвилин , щоб підійшли.
Викладаємо пиріжки на деко змащене олією та ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 190 градусів. Випікаємо до готовності , щоб підрум'янились.
Пиріжки з фаршем в духвці готові. Смачного!
- Дата публикации: 31.01.17 - 07:38
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.