Куряче мясо в мультиварці
Куряче мясо в мультиварці дуже дієтичне та смачне. Готувати його нескладно а за допомогою мультиварки ще простіше. На смак воно соковите та м'яке і підійде до картопляного пьюре.
Список ингредиентов
- курка — 2 кг
- цибуля — 1 шт
- морква — 1 шт
- бульйон — 200 мл
- соняшникова олія — 30 г
- спеції до курки — за смаком
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
Курку миємо й розділяємо на частини. Обрізаємо жир.
Цибулю чистимо й подрібнюємо.
Моркву миємо й натираємо на терці.
В чашу мультиварки наливаємо олію, кладемо курку, моркву та цибулю.
Ставимо режим “Тушкування” на 45 хвилин. Після 10 хвилин Вливаємо бульйон.
Куряче м'ясо в мультиварці готове. Смачного!
- Дата публикации: 31.01.17 - 15:32
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.