Куряче мясо в мультиварці

Куряче мясо в мультиварці дуже дієтичне та смачне. Готувати його нескладно а за допомогою мультиварки ще простіше. На смак воно соковите та м'яке і підійде до картопляного пьюре.

Список ингредиентов

  • курка2 кг
  • цибуля1 шт
  • морква1 шт
  • бульйон200 мл
  • соняшникова олія30 г
  • спеції до куркиза смаком
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Курку миємо й розділяємо на частини. Обрізаємо жир.

Цибулю чистимо й подрібнюємо.

Моркву миємо й натираємо на терці.

В чашу мультиварки наливаємо олію, кладемо курку, моркву та цибулю.

Ставимо режим “Тушкування” на 45 хвилин. Після 10 хвилин Вливаємо бульйон.

Куряче м'ясо в мультиварці готове. Смачного!