Молода картопля по-селянськи

Молода картопля по-селянськи виходить ніжною тасмачною. А коли ми до неї ще додамо часник та кріп, то вона буде апетитнішою.

Список ингредиентов

  • молода картопля500 г
  • вода2 стакани
  • часник2 зубчика
  • сметана2 ст. ложки
  • кріп20 г
  • сільза смаком

Способ приготовления

Молоду картоплю миємо, чистимо від шкірки.

Кладемо в каструлю заливаємо холодною водою,щоб покрила. Солимо і варимо на середньому вогні до повної готовності.

Часник чистимо і дрібно натираємо на терці або ж видавлюємо в часничниці. Кріп миємо і подрібнюємо ножем.

Коли картопля звариться то потрібно злити всю воду. В картоплю добавляємо часник, кріп , сметану і все перемішуємо.

Молода картопля по- селянськи готова. Смачного!