
Запечена курка з картоплею в рукаві
Запечена курка з картоплею в рукаві виходить смачною та м'якою. Куриця запікається в своєму щолоці, який вона виділяє в процесі запікання.
Список ингредиентов
- курка — 2 кг
- картопля — 10 шт
- сметана — 100 мл
- часник — 2 зубчика
- кріп — пучок
- соняшникова олія — 30 г
- чорний мелений перець — за смаком
- червоний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Курку миємо холодною водою.
Кріп та часник подрібнюємо ножем.
В тарілці змішуємо кріп, часник, олію, сіль, чорний та червоний перець. Цією сумішею змащуємо курку. Залишаємо курку для маринування на 30 хвилин.
Картоплю миємо, чистимо від шкірки й нарізаємо на шматки. Перекладаємо картоплю в тарілку. Додаємо сметану, сіль та перець за смаком, все перемішуємо.
Курку та картоплю перекладаємо в рукав для запікання. Зав'язуємо рукав і кладемо його в форму. Проколюємо рукав в декількох містах. Ставимо курку в духовку на 2 години при температурі 180 градусів.
Запечена курка з картоплею в рукаві готова. Смачного!
- Дата публикации: 31.01.17 - 23:07
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.
Пошук рецептів
- Нас вже 21233, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40344
Навіщо потрібен цей сайт?
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
або увійти →
Рекомендуем почитать
Рецепт тижня