Фарширований короп

Рибні страви нічим невідрізняються від смакових якостей м'ясних кулінарних шедеврів. Наприклад карп запечений в духовці виходить дуже смачним та ароматним.

  • Основной ингредиент: карп
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • карп1,5 кг
  • часник4 зубочка
  • кріппучок
  • петрушкапучок
  • білий мелений перецьза смаком
  • чорний мелений перецьза маком
  • майонез2 ст. ложки
  • соняшникова олія2 ст. ложки
  • сільза смаком

Способ приготовления

Рибу чистимо, удаляєм внутрощі і промиваємо водою.

Зелень миємо, дрібно кришимо та поєднуємо з тертим часником.

Коропа натираємо солью, перцем всередині та зовні.

Фаршируємо зеленню та часником. Змазуємо майонезом та скроплюємо олією.

Тушку риби викладаємо на деко, заливаємо стаканом кип'яченої води та запікаємо в духовці 1,5 години при температурі 180 градусів.

Фарширований короп готовий. Перед подачею прикрасьте кусочками лимона. Смачного!