Фарширований короп
Рибні страви нічим невідрізняються від смакових якостей м'ясних кулінарних шедеврів. Наприклад карп запечений в духовці виходить дуже смачним та ароматним.
Список ингредиентов
- карп — 1,5 кг
- часник — 4 зубочка
- кріп — пучок
- петрушка — пучок
- білий мелений перець — за смаком
- чорний мелений перець — за маком
- майонез — 2 ст. ложки
- соняшникова олія — 2 ст. ложки
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Рибу чистимо, удаляєм внутрощі і промиваємо водою.
Зелень миємо, дрібно кришимо та поєднуємо з тертим часником.
Коропа натираємо солью, перцем всередині та зовні.
Фаршируємо зеленню та часником. Змазуємо майонезом та скроплюємо олією.
Тушку риби викладаємо на деко, заливаємо стаканом кип'яченої води та запікаємо в духовці 1,5 години при температурі 180 градусів.
Фарширований короп готовий. Перед подачею прикрасьте кусочками лимона. Смачного!
- Дата публикации: 31.01.17 - 22:27
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.