Варення з малини

Варення з малини готувати нескладно. Воно дуже смачне та корисне тому, що містить багато вітаміна С який допомагає при простуді.

Список ингредиентов

  • малина1 кг
  • цукор1 кг

Способ приготовления

Ягоди малини пересипаємо цукром і залишаємо на 3-4 години, щоб ягідки пустили сік.

Після цього ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, постійно помішуючи. При цьому потрібно постійно знімати пінку, що буде з'являтися. Зменшуємо вогонь і варимо варення протягом 5 хвилин, охолоджуємо.

Повторюємо процес варіння ще два рази. За останніми разом гаряче варення розкладаємо у стерилізовані банки. Закатуємо і даєм повністю охолонути, укутавши ковдрою.

Варення з малини готове. Смачного!