Грибна ікра
Ця ікра є універсальною – її можна намащувати на хліб, використовувати як начинку для піци або рулет чи як самостійна страва. На смак вона ніжна й соковита.
Список ингредиентов
- гриби — 5 кг
- цибуля — 500 г
- яблучний оцет — 100 мл
- кріп — за смаком
- сіль — 1 стакан
Способ приготовления
Гриби чистимо, миємо й нарізаємо на шматки .
Перекладаємо гриби в каструлю, перетрушуючи сіллю, додаємо кріп та оцет. Вливаємо воду й варимо 20 хвилин на середньому вогні.
Цибулю чистимо й нарізаємо кільцями. Додаємо в каструлю й варимо ще 25 хвилин, постійно помішуючи.
Перекладаємо масу в банки й закатуємо.
Грибна ікра готова. Смачного!
- Дата публикации: 31.01.17 - 23:15
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.