Грибна ікра

Ця ікра є універсальною – її можна намащувати на хліб, використовувати як начинку для піци або рулет чи як самостійна страва. На смак вона ніжна й соковита.

  • Основной ингредиент: грибы
  • Обобщенное название: икра

Список ингредиентов

  • гриби5 кг
  • цибуля500 г
  • яблучний оцет100 мл
  • кріпза смаком
  • сіль1 стакан

Способ приготовления

Гриби чистимо, миємо й нарізаємо на шматки .

Перекладаємо гриби в каструлю, перетрушуючи сіллю, додаємо кріп та оцет. Вливаємо воду й варимо 20 хвилин на середньому вогні.

Цибулю чистимо й нарізаємо кільцями. Додаємо в каструлю й варимо ще 25 хвилин, постійно помішуючи.

Перекладаємо масу в банки й закатуємо.

Грибна ікра готова. Смачного!