Паштет з печінки
Гарантовано смачна страва з курячої печінки – паштет. Він виходить ніжних, смачний та ситний. Готувати його дуже легко та просто.
Список ингредиентов
- печінка — 250 г
- вершкове масло — 160 г
- соняшникова олія — 50 мл
- морква — 1 шт
- цибуля — 1 шт
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
Цибулю чистимо й подрібнюємо ножем.
Моркву чистимо й натираємо на терці.
Обсмажуємо моркву з цибулею до готовності.
Печінку нарізаємо на шматки й також обсмажуємо на сковороді до готовності.
В чашу блендера кладемо печінку, моркву з цибулею, масло, сіль та перець за смаком. Закриваємо чашу й подрібнюємо.
Паштет з печінки готовий. Смачного!
- Дата публикации: 01.02.17 - 16:42
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.