Паштет з печінки

Гарантовано смачна страва з курячої печінки – паштет. Він виходить ніжних, смачний та ситний. Готувати його дуже легко та просто.

Список ингредиентов

  • печінка250 г
  • вершкове масло160 г
  • соняшникова олія50 мл
  • морква1 шт
  • цибуля1 шт
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Цибулю чистимо й подрібнюємо ножем.

Моркву чистимо й натираємо на терці.

Обсмажуємо моркву з цибулею до готовності.

Печінку нарізаємо на шматки й також обсмажуємо на сковороді до готовності.

В чашу блендера кладемо печінку, моркву з цибулею, масло, сіль та перець за смаком. Закриваємо чашу й подрібнюємо.

Паштет з печінки готовий. Смачного!