Картопля по- селянськи з салом

Апетитна картопля, запечена з подрібненим салом в духовці, з золотою скоринкою та неабияким ароматом – чудово прикрасить ваш святковий стіл. Подавати її потрібно відразу. Готувати цю страву зовсім просто та швидко.

Список ингредиентов

  • картопля500 г
  • сало100 г
  • соняшникова олія150 мл
  • сільза смаком
  • зеленьза смаком

Способ приготовления

Картоплю чистимо й нарізаємо на пластинки.

Сало нарізаємо на маленькі кубики.

До картоплі додаємо сало, олію, сіль та подрібнену зелень. Все перемішуємо.

Викладаємо картоплю на деко для запікання. Ставимо деко в розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 170 градусів.

Картопля по- селянськи з салом готова. Смачного!