Картопля по-французьки
Картопля по-французьки дуже просте блюдо. Картопля запікається в духовці з м'ясом та цибулею.
Список ингредиентов
- картопля — 7 шт
- свинина — 300 г
- цибуля — 2 шт
- майонез — 150 г
- твердий сир — 150 г
- вершкове масло — 50 г
- сіль — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
Способ приготовления
М'ясо миємо, просушуємо, тонко нарізаємо і відбиваємо кухонним молотком.
Картоплю миємо, чистимо і нарізаємо пластинами.
Цибулю чистимо і нарізаємо кольцями.
Форму змазуємо маслом. На дно шарами кладемо картоплю, м'ясо перчимо, солимо, цибулю.
Знову все повторюємо, солимо і зверху нежаліючи намазуємо майонезом.
Ставимо в розігріту духовку на 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Сир натираємо на крупній тертушці.
За 10 хвилин до готовності дістаємо сковороду посипаємо сиром і знову ставимо в духовку.
Картопля по-французьки готова. До столу подавати гарячою. Смачного!
- Дата публикации: 01.02.17 - 23:57
- Добавлен в кулинарную книгу: 1
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 1)
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.