Куряче філе в сметанному соусі

Куряче філе запечене в сметанному соусі виходить набагато ніжнішим та ароматнішим. Перед запіканням філе потрібно протушкувати тоді воно буде сочнішим.

Список ингредиентов

  • куряче філе600 г
  • сметана 200 г
  • солодкий перець1 шт
  • горілка100 г
  • соняшникова оліяза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Філе миємо й нарізаємо на шматки, просушуємо.

Обсмажуємо на розігрітій сковороді з соняшниковим маслом, на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин.

Солодкий перець миємо, чистимо й нарізаємо соломкою.

Додаємо перець на сковороду, наливаємо горілку, додаємо спеції, перчимо та солимо за смаком. Тушимо 5-7 хвилин, помішуючи.

Перекладаємо масу в форму для запікання, додаємо сметану й перемішуємо. Ставимо форму в розігріту духовку на 20 хвилин при температурі 150 градусів і запікаємо до готовності.

Куряче філе в сметанному соусі готове. Смачного!