Щука фарширована цілою
Щуку краще фаршировати та запікати цілою. Потім перед подачею на стіл її розрізають на щматки. Такий гарнір відноситься до королівських страв.
Список ингредиентов
- щука — 2 кг
- цибуля — 1 шт
- морква — 1 шт
- солодкий перець лимон — 1 шт
- спеції до риби — за смаком
- чорний мелений перець — за смаком
- сіль — за смаком
Способ приготовления
Щуку чистимо від люски, внутрощів, промиваємо декілька раз водою і робимо надрізи в подовж хребта.
Посипаємо рибу сіллю, спеціями, змазуємо і залишаємо в холодильнику на 1 годину для маринування.
Цибулю, перець і моркву чистимо, миємо, нарізаємо кільцями.
Лимонку миємо і нарізаємо тоненькими кружечками.
В середину риби накладаємо цибулю, моркву, перець а в надрізи вставляємо лимон.
Кладемо рибу на деко, змазане олією і ставимо в духовку запікатися на 50 хвилин при температурі 180 градусів.
Щука фарширована цілою готова. Смачного!
- Дата публикации: 02.02.17 - 14:53
- Добавлен в кулинарную книгу: 0
Также смотрите рецепты:
Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.