Щука фарширована цілою

Щуку краще фаршировати та запікати цілою. Потім перед подачею на стіл її розрізають на щматки. Такий гарнір відноситься до королівських страв.

  • Основной ингредиент: щука
  • Обобщенное название: гарнир

Список ингредиентов

  • щука2 кг
  • цибуля1 шт
  • морква1 шт
  • солодкий перець лимон1 шт
  • спеції до рибиза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком
  • сільза смаком

Способ приготовления

Щуку чистимо від люски, внутрощів, промиваємо декілька раз водою і робимо надрізи в подовж хребта.

Посипаємо рибу сіллю, спеціями, змазуємо і залишаємо в холодильнику на 1 годину для маринування.

Цибулю, перець і моркву чистимо, миємо, нарізаємо кільцями.

Лимонку миємо і нарізаємо тоненькими кружечками.

В середину риби накладаємо цибулю, моркву, перець а в надрізи вставляємо лимон.

Кладемо рибу на деко, змазане олією і ставимо в духовку запікатися на 50 хвилин при температурі 180 градусів.

Щука фарширована цілою готова. Смачного!