Олів'є з м'ясом

Олів'є - це дуже популярний та класичний салат, який завжди готують на Новий рік. Його можна готувати і з ковбасою і з м'ясом.

Список ингредиентов

  • куряче філе250 г
  • морква2 шт
  • картопля2 шт
  • курячі яйця3 шт
  • зелений горошок250 г
  • майонезза маком
  • гірчиця1 чайна ложка
  • сік лимона1/2 лимона
  • сільза смаком
  • чорний мелений перецьза смаком

Способ приготовления

Філе курки відварюємо, охолоджуємо і кришимо на невеликі кубики.

Овочі відварюємо, охолоджуємо, чистимо від шкірки та нарізаємо на кубики.

Яйця відварюємо в крутую, чистимо та нарізаємо на кубики.

Змішуємо інгрідієнти та добавляємо консервований зелений горошок.

Готуємо запрвку. До майонеза додаємо сік лимона, гірчицю, сіль, перець і перемішуємо та заправляємо салат. Салат ставимо до холодильника.

Олів'є з м'ясом готове. Смачного!