Мариновані перепелині яйця

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Мариновані перепелині яйця

Такі мариновані яйця підійдуть для оздоблення салатів чи канапок.

Список ингредиентов

  • яйця перепелині20 шт.
  • для маринаду:
  • вода250 мл.
  • буряк 1-2 шт.
  • оцет винний білий80 мл.
  • сіль10 г.
  • цукор50 г.
  • лист лавровий1 шт.
  • перець духм'яний горошок3-4 шт.
  • перець чорний горошок5 г.

Способ приготовления

Приготувати маринад:
Буряк почистити та нарізати скибочками. У ковшику закип'ятити воду додати всі складові для маринаду (оцту я додала 60 мл), проварити 15 хвилин. Маринад залишити до повного охолодження. До маринаду можна додавати спеції за смаком.

Яйця перепелині відварити та почистити.

Скласти в півлітрову баночку та залити охолодженим маринадом.

Поставити в холодильник, мінімум на 24 години.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Интересно! Цвет понятно, поменяется. А вкус получается кисло-сладкий?

Аватар пользователя Nika_G
6 уровень

Смак мені подобається, яйце повністю не промариновується, тільки приблизно на 0,5 см., як на мене - це більше для декорації)))

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Які яскраві!

Аватар пользователя Котенок
4 уровень