Маринована салата

Маринована салата

Такий салат можна готувати дома і брати із собою на природу. Соус потрібно готувати в залежності від кількості головок салату. Цього маринаду вистачає на 10 великих головок салату.

Список ингредиентов

  • оцет 6%100 мл.
  • олія без запаху200 мл.
  • сіль1 ст.л.
  • цукор2 ст.л.
  • головка часнику (подрібненого)
  • кипячена холодна вода

Способ приготовления

Беремо півлітрову банку і готуємо в ній маринад. До верху банки доливаємо холодну кипячену воду.Добре все перемішуємо.

Беремо головку капусти, миємо її.

ЇЇ потрібно розділити на окремі листки, взяти велику і глибоку салатничку та викладати шарами у вигляді квітки листки салату.

Кожний шар поливати маринадом - залишити на півгодини.

Все готово. Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Не совсем понял: - в ингредиентах вообще не упоминается салат, - во втором шаге сказано " Беремо головку капусти, миємо її." - так что готовим, салат или капусту???

Аватар пользователя Иванчик
0 уровень

И по поводу названия рецепта: если Вы имеете ввиду "маринование салата", то на украинском это пишется "МАРИНОВАННЯ САЛАТУ". А если у Вас "маринованная САЛАТА" - то объясните пожалуйста, что за такая интересная штука - "салата"???

Аватар пользователя Иванчик
0 уровень

1. В нас цю зелень називають салат або капуста.2. В інгредієнтах пропустила, буває таке. 3. В назві страви написала все правильно. Дякую !

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Замечательно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

І дуже смачно

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень