Маринована салата

Такий салат можна готувати дома і брати із собою на природу. Соус потрібно готувати в залежності від кількості головок салату. Цього маринаду вистачає на 10 великих головок салату.
- Время приготовления: 45 минут
- Количество порций: від 2
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Готуємо з зеленню"
Список ингредиентов
- оцет 6% — 100 мл.
- олія без запаху — 200 мл.
- сіль — 1 ст.л.
- цукор — 2 ст.л.
- головка часнику (подрібненого)
- кипячена холодна вода
Способ приготовления

Беремо півлітрову банку і готуємо в ній маринад. До верху банки доливаємо холодну кипячену воду.Добре все перемішуємо.

Беремо головку капусти, миємо її.

ЇЇ потрібно розділити на окремі листки, взяти велику і глибоку салатничку та викладати шарами у вигляді квітки листки салату.

Кожний шар поливати маринадом - залишити на півгодини.

Все готово. Смачного!
- Дата публикации: 26.05.17 - 18:22
- Добавлен в кулинарную книгу: 4
- Рейтинг:4.333335(средняя оценка: 4.3, всего голосов: 6)
Не совсем понял: - в ингредиентах вообще не упоминается салат, - во втором шаге сказано " Беремо головку капусти, миємо її." - так что готовим, салат или капусту???
И по поводу названия рецепта: если Вы имеете ввиду "маринование салата", то на украинском это пишется "МАРИНОВАННЯ САЛАТУ". А если у Вас "маринованная САЛАТА" - то объясните пожалуйста, что за такая интересная штука - "салата"???
1. В нас цю зелень називають салат або капуста.2. В інгредієнтах пропустила, буває таке. 3. В назві страви написала все правильно. Дякую !
Замечательно!
І дуже смачно