М'ясна підлива з зеленню

Аватар пользователя vorobyshek
Кулинар 6 уровня
М'ясна підлива з зеленню

У сезон зелені я часто роблю таку підливу до макаронів, каш або картопляного пюре.
Вона відмінно доповнює і дуже смачна навіть сама по собі, просто з хлібом.

Список ингредиентов

  • шпинат50 г
  • кріп20 г
  • петрушка20 г
  • м'ясонебагато( 100 г)
  • рослинне масло3 ст.л.
  • сільза смаком
  • італійскі травиза смаком
  • плавлений сир0.5- 1 шт
  • окріп1- 1,5 ст.

Способ приготовления

Зелень помити, нарізати шпинат і окремо кріп з петрушкою.

М'яса можна взяти трохи, можна і більше...
У мене свинина, яку я нарізала дрібними кубиками.
Обсмажити на рослинному маслі з обох сторін.

Додати шпинат і смажити на середньому вогні до м'якості шпинату.

Залити окропом, кількість якого залежить від кількості м'яса.
М'ясо повинно бути покрито водою з невеликим запасом.
Коли підлива закипить, то додати за смаком сіль та італійскі трави.

Потім додати тертий на тертці плавлений сир.
Довести до кипіння та варити 5-10 хвилин на невеликому вогні під кришкою.

Зняти з вогню і додати кріп і петрушку.
За бажанням, що зовсім не обов'язково( я так часто роблю, бо маю домашні яйця), додати збите виделкою куряче сире яйце.

Цього разу у мене були зварені макарони.
Саме з ними я і подала цю ситну і смачну підливу.

А ось іближче.
Я сподіваюся, що я все ж змогла передати за допомогою фото, всю насиченість м'ясної підливи із зеленню.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Очень вкусно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Спасибо!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень