Фаршировані запечені перці з зеленню

Страва має неймовірний смак печеного перцю з м'ясною начинкою та зеленню! А також зовсім не шкодить фігурі.
- Время приготовления: 1 час
- Количество порций: 6
- Кухня: Болгарская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Готуємо з зеленню"
Список ингредиентов
- перець солодкий — 6 шт
- філе курине — 0,5 кг
- сир твердий — 100 грм
- сметана — 3 ст.л.
- яйце — 1 шт
- цибуля — 1 шт велика
- петрушка — 1 пучок
- сіль та перець — за смаком
Способ приготовления

Перець миємо та розрізаємо впродовж корінчика, вичищаємо сердцевину так, щоб остався корінець.

Готуємо начінку - мілкими кубіками нарізаємо курине філе, натираємо сир, ріжемо лук та петрушку, солимо та перчимо за смаком.

Добавляємо яйце та сметану.

Все ретельно переміщуємо.

Начиняємо начинкою підготовлені половинки перців та викладаємо іх на дечко. Відправляємо в духовку 180 градусів на 40 хвилин.

Ось такими гарними вони стали.

Подаємо до столу прикращені гілочкою петрушки.
Смачного!
- Дата публикации: 16.06.17 - 11:29
- Добавлен в кулинарную книгу: 4
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 4)
Замечательный рецепт!